Головна » Вступна кампанія

Вступна кампанія

Розклад проведення консультацій та вступних випробувань

Перелік спеціальностей

Перелік документів для вступу 

Етапи вступної кампанії

Акт узгодження

Вартість  навчання

Статистика

Правила прийому до Національного університету харчових технологій

(в т.ч. для відокремлених структурних підрозділів) у 2019 році 

Зміни до правил  прийому до Національного університету харчових технологій

(в т.ч. для відокремлених структурних підрозділів) у 2019 році

Програми вступних іспитів:

Програма додаткового вступного випробування з математики у формі співбесіди

Програма додаткового вступного випробування з хімії у формі співбесіди

 Інформаційні таблиці до Правил прийому до вищого навчального закладу

 Додаток 1  Перелік спеціальностей та конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, частка ліцензованого обсягу, курс зарахування та терміни навчання філія Національного університету харчових технологій у м. Львові

Додаток 2  Перелік конкурсних предметів, вагові коефіцієнти та мінімальні бали по типах конкурсних пропозицій філія Національного університету харчових технологій у м. Львові

Додаток 3 Перелік спеціальностей та вступних випробувань для прийому на навчання осіб, для здобуття освітнього ступеня бакалавр на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня чи освітнього ступеня філія Національного університету харчових технологій у м. Львові

Додаток 4 Перелік спеціальностей та вступних випробувань для прийому на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра для осіб, які не менше одного року в НУХТ здобувають ступінь бакалавра за іншою спеціальністю та виконують у повному обсязі навчальний план філія Національного університету харчових технологій у м. Львові

Додаток 5   Перелік спеціальностей та вступних випробувань для прийому на навчання осіб, для здобуття освітнього ступеня магістра  філія Національного університету харчових технологій у м. Львові

 

 

 

Нормативні документи:

Положення про апеляційну комісію

Положення про приймальну комісію

Телефон гарячої лінії МОНУ